Her fighter vi for forskellige tiltag!
Webfighter.dk

Ødelagt iPhone-skærm? Udskift med stærkere glas og vær bedre sikret

Hvis din iPhone-skærm er blevet ødelagt, så er du næppe den første, der står i denne situation. Det kræver selvfølgelig, at du skifter skærmen på din iPhone, så den igen er så god som ny. Der er mange, der vælger at indlevere deres iPhone hos et værksted, men det er ikke nødvendigt, da du sagtens kan klare det selv. Vi snakkede fornyelig med en tømrer fra Fredericia som også havde smadret sin skærm – og det var 5. gang i år.

Ved at benytte dig af en guide på nettet, så kan du nemt lære dig selv at skifte skærmen på din iPhone. Det kan spare dig for mange penge, hvis du er tålmodig nok og har tiden til at gøre det. Det kræver dog, at du også selv køber en ekstra skærm hjem, som kan erstatte den, der allerede er monteret på din iPhone.

I denne forbindelse har du rigtig mange muligheder. Der findes nemlig både mange producenter såvel som forhandlere af disse skærme. Det er dog ikke dem alle, der er pengene værd, hvorfor det er vigtigt, at du er i stand til at skille fårene fra bukkene, når du skal købe skærm – i hvert fald hvis kvaliteten skal være god.

Vigtigt at købe stærkt og robust glas

Når du skal købe nyt glas til din iPhone, så er det vigtigt at sikre, at der er tale om glas, der er stærkt og robust. Det er nemlig den bedste måde at sikre dig mod, at der er behov for at skifte skærmen ud på din iPhone næste gang, du taber den. Noget glas er nemlig stærkere end andet, hvilket du skal huske på.

Det er selvfølgelig også derfor, at du i dag har så mange muligheder, når du skal købe en ny iPhone skærm. Vælg derfor også med stor omhu, så du er sikker på, at der er tale om en skærm af høj kvalitet, som ikke går i stykker første gang, du taber den. Det koster dig sikkert en kende ekstra, men det er dog dét værd!

Hvis du er i tvivl om, hvilken type af glas, du skal vælge og derfor også hvilken skærm, du skal købe til din iPhone, så er det en god idé, at du holder dig til nogle af de dyrere varianter. Ofte følges pris og kvalitet ad, så derfor er der også bedre chance for god kvalitet, hvis det er noget, der også bliver afspejlet i dens pris.

Du kan købe ny skærm til alle iPhone-modeller

Uanset hvilken af de efterhånden utallige iPhone-modeller, du har, så er det muligt for dig at købe en ny skærm til den. Der forhandles nemlig reservedele til alle enheder fra Apple, hvilket betyder, at du også kan finde nye skærme til samtlige iPhone – uanset om du har den nye iPhone X eller du stadig har en 5C’er.

Derfor skal du heller ikke frygte for, om det faktisk er muligt for dig at finde en god skærm til netop din iPhone-model. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så bør dit fokus være på kvalitet og ikke pris, når du køber en skærm til din iPhone, da det bedre kan betale sig for dig på den lange bane.