Her fighter vi for forskellige tiltag!
Webfighter.dk

Kvit cigaretterne

Det er ikke blevet nemmere, at være ryger de sidste mange år. Rygeforbuddet har gjort det svært, at nyde en cigaret både ud og hjemme. Det er her, at e-cigaretten kommer ind i billedet. Ved hjælp af en e-cigaret kan du enten lægge cigaretterne helt på hylden, eller skære ned i dit forbrug uden at opleve et afsavn eller abstinenser. De fleste væsker til E-cigaretten, indeholder stadig nikotin, men det er også muligt at vælge væsker uden. Væsken indeholder dog ikke alle de skadelige stoffer, som mange rygere ønsker at undgå. Lugten af cigaretrøg behøver heller ikke længere, at hænge i dit tøj og hår.

E-cigaretten er et godt alternativ, til de almindelige cigaretter og den udsætter heller ikke dine medmennesker for passiv rygning. Der er derfor mange fordele ved, at vælge at skifte cigaretterne ud med en e-cigaret. www.prodamp.dk kan derfor hjælpe dig med, at komme i gang med, at lægge cigaretterne på hylden.

Prodamp røg

Sådan fungere en e-cigaret

En E-cigaret har en ganske simpel konstruktion. Den består af et batteri, som giver strøm til en brænder. På e-cigaretten er der placeret en knap. Når man trykker på denne knap, bliver batteriet aktiveret og væsken bliver varmet op. Nu er cigaretten klar til at blive brugt og man kan inhalere dampen, som man kender det fra almindelige cigaretter. Hos ProDamp  er det muligt at købe e-cigaretter i forskellige udformninger og størrelser. Der er derfor mulighed for, at vælge en e-cigaret som passer både ind i din personlige stil og ønsker.

Med en e-cigaret i lommen behøver du derfor ikke, længere bekymre dig om hvor den nærmeste kiosk ligger. Du er også fri for, at tjekke vejrudsigten og bekymre dig om vindstød som gør det næsten umuligt, at tænde din halvtomme lighter. Derudover vil det være slut med, at låne alle dine smøger ud til alle og enhver ved den næste fest. Det vil sige, at du får mere tid til, at nyde din e-cigaret.

Noget for enhver smag

Det er muligt for både begyndere og rutinerede at finde et bredt udvalg af smage. Uanset om du foretrækker den velkendte tobakssmag eller den søde smag af jordbær, så er der masser af mulighed for at finde netop den smag som passer til dine behov.

De fleste rygere har en særlig præference og ryger primært et mærke cigaretter. På samme måde er det muligt at skræddersy den smag som du ønsker. Det smarte ved en e-cigaret er at det oven i købet er nemt at skifte imellem forskellige smage. Dette gør det nemt at eksperimentere og lettere at finde netop den smag som tiltaler dine smagsløg. Med en e-cigaret ved hånden, får du altså et personligt produkt som er skræddersyet helt specielt til dig. Du kan få lige præcis den smag du ønsker og hvis du bliver træt af den, så er det meget nemt at skifte til en anden smag.