Her fighter vi for forskellige tiltag!
Webfighter.dk

Hvordan finder jeg den bedste skærm til gaming?

Du kan finde mange PC-skærme på det danske marked. Det er ikke dem alle, der er lige gode. Det er oven i købet langt fra dem alle, der er gode til gaming. Det er derfor ikke nemt at finde en god skærm til gaming. Er det også noget, du har svært ved, så er der en række faktorer, du i særligt høj grad bør have dit fokus på.

Hvis du har fokus på de rette faktorer, så er det også en tand nemmere for dig at finde frem til den absolut bedste gaming-skærm. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, så kan du finde en liste over gode gaming-skærme på markedet på denne side. Det er i hvert fald den nemmeste måde at finde frem til en gamer-skærm på.

1. Lav responstid

Det er vigtigt, du går på jagt efter en skærm med en lav responstid. Det er vigtigt, den reagerer hurtigt, når du flytter din mus eller angiver en kommando på dit tastatur. Det er noget, der kan gøre en stor forskel, hvis du spiller en del og går op i, om du klarer dig godt. Derfor er det også vigtigt, du har fokus på responstiden.

2. Hurtig opdateringshastighed

Det er også vigtigt, du finder en skærm, der har en god opdateringshastighed. Det er et tal, der er afgørende for, hvor mange billeder, der vises i sekundet. Hvis du f.eks. vælger en skærm, der har en hastighed på 60 Hz, så vil den være i stand til at vise 60 billeder i sekundet – spørgsmålet er så, om det er godt nok til gaming.

Hvis du er på udkig efter en skærm, der skal bruges til gaming, så er du bedst stillet ved at finde en skærm, der har en opdateringshastighed, der lyder på min. 120 Hz. En professionel gamer bruger dog sjældent en skærm, der har en opdateringshastighed på under 144 Hz. Det er dog bestemt ikke altid en nødvendighed.

3. Størrelse og opløsning

Som når du køber en hvilken som helst anden skærm, så er størrelse og opløsning også noget, der bør være i fokus. Der er dog ikke noget minimum, du skal leve op til. Ikke nok med det, så er det en god idé at få en skærm, der har en god opløsning og en god størrelse, da det ganske enkelt gør selve din spiloplevelse bedre.

Sørg for at indhente godt med inspiration

Når du skal købe en ny gamer skærm, så er det vigtigt, du sørger for at hente godt med inspiration. Det er også noget, der betyder, det er vigtigt, at du ikke blot vælger den første skærm, du finder. I stedet skal du tage dig god tid, så du er sikker på, at det rent faktisk er den helt rette skærm, du ender med at investere i.

I denne forbindelse kan du blandt andet klikke dig ind på https://gaming-basen.dk/, hvor du kan finde et stort udvalg af anmeldelser og tests af forskellige gamer-skærme, som du kan bruge til inspiration, når du går på jagt efter din kommende skærm.